Λίγα λόγια για εμάς

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΡΥΜΟΥΛΚΩΝ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΩΝ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1928

]ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΡΥΜΟΥΛΚΩΝ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΩΝ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1928

ΕΔΡΑ ΠΕΙΡΑΙΕΥΣ

  •  ΣΚΟΠΟΙ

Σκοπός της Ενώσεως είναι:

α) Η οργάνωση και αδελφική σύνδεση σε μία ισχυρή ναυτική οργάνωση όλων των εργαζομένων στα Ελληνικά Ρυμουλκά και Ναυαγοσωστικά.

Η Ανάπτυξη μεταξύ των εργαζομένων της επαγγελματικής και κοινωνικής αλληλεγγύης και η ανύψωση της επαγγελματικής ικανότητος αυτών.

β) Η συνεργασία με όλες τις ναυτικές οργανώσεις και η αλληλεγγύη με τους λοιπούς εργάτες της Ελλάδος και ολοκλήρου του κόσμου σε καθαρά επαγγελματικό επίπεδο.

γ) Η επιδίωξη εφαρμογής των ψηφισθέντων εργατικών Νόμων, της επέκτασης της προστατευτικής των εργατικών συμφερόντων νομοθεσίας, της προστατευούσης γιά την υγεία και τη ζωή αυτών.

­­δ) Η επιδίωξη συνάψεως Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, βάσει των κειμένων νόμων μετά των οικείων Εφοπλιστικών Οργανώσεων ή μεμονωμένως μετά των εφοπλιστών.

ε) Η φροντίδα προς εξεύρεση εργασίας των ανέργων μελών κατά σειράν προτεραιότητος αργίας, η υλική συνδρομή των ιδίων μελών εις περίπτωσιν επιτακτικής ανάγκης ανεργίας ή απεργίας.

στ) Η υπεράσπιση και η προάσπιση των δημοκρατικών και συνδικαλιστικών ελευθεριών και δικαιωμάτων αποτελεί το υπέρτατον χρέος κάθε μέλους της Π.Ε.Π.Ρ.Ν.

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΡΥΜΟΥΛΚΑ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΛΑΔΟ[/

Back to top button