Ανακοινώσεις - Δελτία τύπου

ΠΕΠΡΝ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καλημέρα σας!
Οι προσπάθειες μας αρχίζουν και φέρνουν αποτελέσματα, στο χέρι μας είναι να τα διαφυλάξουμε.
Για ενημέρωση σας οι περισσότερες εταιρείες στον Πειραιά μετά από τις πιέσεις που έχουμε δημιουργήσει (ΔΝΕΡ, ΚΛΠ, Ναυτολογία, ΠΝΟ, ΒΟΥΛΗ, επαφές με τις εταιρείες, εργοδοτικές ενώσεις) έχουν αρχίσει ή έχουν δεσμευτεί ότι θα πληρώνουν σύμβαση.
Συνεχίζουμε τις επαφές με τις υπόλοιπες εταιρείες για να συμμορφωθούν ως προς τις υποχρεώσεις τους(την μισθοδοσία, συνδρομές των μελών).
Έχουν γίνει επαφές με τον Γ.Γ. της ΠΝΟ και πρόεδρο της ΠΕΠΕΝ που με την συνδρομή της ΠΕΜΕΝ και της ΣΤΕΦΕΝΣΟΝ θα μας βοηθήσουν για μια δίκαιη λύση σχετικά με τις συνδρομές των συναδέλφων προς το σωματείο της ΠΕΠΕΝ .
Η ιστοσελίδα του σωματείου μας έχει ξεκινήσει δοκιμαστικά μέχρι να πάρει την τελική της μορφή και είναι peprn.gr για να μπορούμε να έχουμε πιο άμεση επαφή.
Τα φορολογικά έχουν μπει στην διαδικασία νομιμοποίησής.
Έχουμε νομιμοποιηθεί σωματειακά έναντι του πρωτοδικείου.

Έχουμε ετοιμάσει τον φάκελο που πρέπει να καταθέσουμε στο ΕΚΠ.

Στην τράπεζα έχουμε καταθέσει τα δικαιολογητικά για την ενεργοποίηση του λογαριασμού μας και περιμένουμε να μας ενημερώσουν.
Έχω φτιάξει την ανάλυση του υπερωριακού και το λογιστικό κομμάτι της μισθοδοσίας και θα σας το επισυνάψω για να γνωρίζουμε όλοι τι πρέπει να πληρωνόμαστε
Έχουν γίνει επαφές με το ΝΑΤ για θέματα που αφορούν τον κλάδο μας και όταν επεξεργαστούν οι πληροφορίες θα ενημερωθείτε και για τα θέματα συνταξιοδότησης.
Υπάρχουν καταγγελίες για τα ρυμουλκά στα έργα και στην επαρχία, προσπαθούμε και εκεί να δώσουμε λύσεις και έχουμε δώσει λύσεις όταν μας ενημερώνουν.
Όπως έχουμε πει λόγω του κορονοιού και γενικά της αποφυγής εξάπλωσης του, μας αναγκάζει να πάμε για πιο μετά την θέση της διοίκησης να ξεκινήσει σε εβδομαδιαία βάση επισκέψεις στα ρυμουλκά αρχικά στον Πειραιά και στην πορεία και στην επαρχία για να έχουμε πιο στενές σχέσεις και να προσπαθούμε να λύνουμε τα προβλήματα του χώρου.
Για τον ίδιο λόγο η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί πιο μετά, θέλω να πιστεύω προς το τέλος του Μαρτίου με στάση έτσι ώστε να έχουμε και πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τι γίνεται.
Θεωρώ την συμμετοχή σας δεδομένη γνωρίζω ότι υπάρχουν και άλλες απόψεις και πρέπει να ακούγονται στις συνελεύσεις Δ.
Δεν είναι μόνο η τήρηση της ΣΣΕ υπάρχουν και άλλα θέματα αλλά δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλα και τώρα.
Όποιες εξελίξεις στον κλάδο υπάρχουν θα προσπαθώ να σας τις περάσω με email viber και με την βοήθεια όλων σας που θα τις απλώνεται.
Έχει ξεκινήσει διαδικασία επικαιροποίησης των στοιχείων των μελών μας για τα μέλη που έχουμε ελλιπή στοιχεία τους και τα ζητάμε είτε τηλεφωνικά ή με email.
Email σωματείου pep.rk.ng@gmail.com / Viber 6972286689

Σχετικά άρθρα

Back to top button